αρχικήεπικοινωνία

Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή σελίδας σε φίλο

Αναζήτηση:

 
Αρχική
Υπηρεσίες
Συνεργάτες
Συνεργαζόμενες Εταιρίες
Εγκαταστάσεις
Χρήσιμες Συμβουλές
Προσφορές
Διαφημίσεις
 
Αρχική
Online Ασφάλιση

     Ο Αγγελος Αλεξανδρίδης του Γεωργίου, γεννήθηκε το 1968 στην Νίκαια του Πειραιά, όπου παρέμεινε μέχρι και το έτος 1990. Από τότε ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ρόδο. Με σπουδές στα λογιστικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αμέσως τον προσέλκυσε ο κλάδος των πωλήσεων, τον οποίο υπεραγαπά.

     Από την δεκαετία του ΄90 ασχολείται αποκλειστικά με τον ασφαλιστικό τομέα, κατέχοντας δίπλωμα ανώτερης εκπαίδευσης ασφαλιστικών υπηρεσιών, καθώς και τραπεζικών προϊόντων, βραβεύεται επί σειρά ετών από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, τόσο για την παραγωγικότητά του, όσο και για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του.

 
 

   
    Με μεγάλη πείρα στο αντικείμενο και μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, μπορεί να βρει λύση για οποιαδήποτε ασφαλιστική, δανειακή, επενδυτική και κτηματομεσιτική ανάγκη του πελάτη.

     Όλες οι εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, είναι υψηλής φερεγγυότητας, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση και ηρεμία του πελάτη, από την απλή ασφάλιση ενός αυτοκινήτου, μέχρι το δάνειο, την επένδυση και την σύνταξη που λόγω του νέου νομοσχεδίου όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη.

     Από το 2007, λειτουργεί στις νέες του σύγχρονες εγκαταστάσεις στην πόλη της Ρόδου, καθώς επίσης στις αρχές του 2008 εγκαινιάστηκε και το υποκατάστημα στην περιοχή Καλυθιές.
Τον  Νοέμβριο  του  2012  ξεκίνησε  η  λειτουργία  και  του  2ου  υποκαταστήματος  στον  Πλάτανο  της  Λέρου.
     Έχει επαγγελματίες συνεργάτες σε πολλές περιοχές της Ρόδου, της  Αθήνας,  καθώς και στα μεγαλύτερα νησιά της Δωδεκανήσου.


 

 

© Copyright 2008 - 2018

Είσοδος

 

powered by CM-Easy